Start openbaar onderzoek en timing werken

Beste bewoner,

CAAAP, projectontwikkelaar van het nieuwe Maes-en Boereboomlein is blij om je te kunnen informeren over de vooruitgang van de herontwikkeling van het nieuwe plein.

Op 26/09 heeft CAAAP de omgevingsvergunning voor de realisatie van het nieuwbouwproject “Hoost” (de bouw van een multifunctionele zaal, kantoren, bibliotheek, ondergrondse parking, appartementen en de heraanleg van het plein & de straten) ingediend bij de Stad Knokke-Heist.

Deze procedure voorziet een openbaar onderzoek waarbij je indien gewenst, de dossierstukken kan inkijken. Dit onderzoek start op 12/10/20 en loopt tot 12/11/20. Het dossier kan je via het publieke omgevingsloket of ter plaatse op het Stadhuis inkijken.

De start van deze procedure betekent niet dat er onmiddellijk zal gestart worden met de werken. We voorzien de opstart van de bouwwerken pas in de tweede helft van 2021. Je kan nog een geruime tijd gebruik maken van het plein zoals je het gewoon bent.

Om je zo goed mogelijk te blijven informeren hebben we ook enkele vaak voorkomende vragen (FAQ) op de website geplaatst onder ‘Buurt’. Vind je het antwoord op jouw vraag niet onmiddellijk terug?

Dan kan je telefonisch of via email met ons contact opnemen E: hoost@caaap.be T: 09 242 90 30

Sluiten