Iedere dag vakantie

Niets heerlijker dan de dag te kunnen beginnen met een wandeling langs de kust. Voor de bewoners van Hoost wordt die droom realiteit: de zee ligt op amper 300 meter! In de talloze beachbars en restaurants die Knokke-Heist rijk is, kan je heerlijk genieten na een dagje shoppen of kuieren op de dijk. Ook op cultureel vlak is de stad een voltreffer, met dank aan de kunstgalerijen en exposities die je er kan bezoeken. Hoost is bovendien het perfecte vertrekpunt voor een fietstocht door de Polders richting Damme, Sluis of Brugge.

Vlot bereikbaar

Het binnenland is vlot bereikbaar dankzij het treinstation dat op wandelafstand ligt. Dankzij de A11, de nieuwe snelweg tussen Brugge en Knokke-Heist, is er een goede verbinding met andere steden. In de ondergrondse parking kan je je auto kwijt en de verschillende supermarkten in de buurt zorgen ervoor dat je niets tekort zal komen.

Hoost op de kaart

Een glansrijke toekomst

Wonen in Hoost is een meerwaarde aan je leven. Niet enkel door de functies in het gebouw zelf, maar ook door zijn thuisbasis: Knokke-Heist. De toekomst heeft namelijk heel wat moois in petto voor de bedrijvige badstad. Op lange termijn staat er een heuse revival op de planning die de gemeente wederom glans zal geven. De komende 30 jaar zullen er behoorlijk wat vernieuwende projecten uit de zanderige grond gestampt worden en daardoor ook de financiƫle meerwaarde van een appartement in Hoost garanderen.

Mobiliteit krijgt voorrang in de toekomst van deze badstad. Uitbreiding van ruimte, meer autovrije straten en betere oversteekplaatsen. Ook de tramhaltes zullen uitgroeien tot aangename toegangspoorten van Heist.

In Knokke-Heist kan je binnenkort ook vertoeven in verschillende aangename publieke ruimtes. De gemeente zal verschillende pleinen onder handen nemen, nieuwe landschapstuinen aanleggen, bestaande groene stroken opwaarderen, verbindingen tussen het centrum en de dijk aangenamer maken en via unieke materialen en kleuren de identiteit van Knokke-Heist versterken.

Ontdek het aanbod
Sluiten