Torenhoge ambities

In Knokke-Heist verrijst een nieuwe landmark, naar een ontwerp van het internationaal gerenommeerd architectenbureau Jakob + MacFarlane en uitgevoerd door B2Ai. Het project belichaamt de ambitie die de verborgen parel aan de zee koestert. De toren valt niet alleen op met zijn hoogte, maar ook met de expressieve buitengevel en de manier waarop de woningen verbonden zijn. Hoost zorgt voor een unieke beleving en een instant vakantiegevoel, maar geeft vooral ook kleur aan Knokke-Heist.

Het plein voor iedereen

Met de komst van Hoost krijgt het Maes- en Boereboomplein een make-over. Wat ooit een parkeerplaats en wekelijkse marktplaats was, wordt nu een levendig plein waar het voor bewoners en bezoekers aangenaam vertoeven is. Dankzij de ondergrondse parking kan het volledige plein gebruikt worden voor evenementen, de markt, sport en spel of gewoon om uit te rusten. Zo zetten we een aangename lifestyle ook buiten de muren hoog op de agenda.

Ontdek de omgeving

Samenkomen in Hoost

In de onderste verdiepingen van Hoost komen geen woningen maar wel publieke functies. Je zal er onder andere een bibliotheek, spelotheek, café, kantoren, een raadzaal en een multifunctionele evenementenruimte vinden. Het wordt een moderne, duurzame en vlot bereikbare ruimte voor openbare diensten, verenigingen en burgers. Een boek uitlenen, koffie op het plein of zelfs een trouw met aansluitend receptie op het terras kan dus binnenkort allemaal in Hoost. Op die manier, veranderen we leven in beleven binnen de kleurrijke gevels.

Ontdek het aanbod