Wij staan voor je klaar

Voor jou is tijd misschien kostbaarder dan geld. Er zijn verschillende manieren waarop wij met je meedenken en jou de beste service bezorgen. Zo kan jij zorgeloos in Hoost komen wonen.

Om je maximaal te ontzorgen, denken we verder dan het klassieke aankoopproces. Daarom bieden we klantenbegeleiding op maat, die verder reikt dan de bouwfase. Zoals het hoort.

Begeleiding op maat

Elke klant is anders en om maximaal in te spelen op jouw verwachting bieden we zowel een uitgebreide klantenbegeleiding aan als een snelle variant. Zo kunnen zowel de interieurlovers als de drukbezette kopers op hun wenken bediend worden.

Bij de uitgebreide klantenbegeleiding ga je samen met onze interieurcoördinatoren via een aantal bezoeken aan de toonzaal de juiste afwerking kiezen. Liever geen toonzalen en meer tijd op het strand? Kies dan voor de snelle variant, waarbij je kiest uit zorgvuldig geselecteerde materialen zonder nog maar één toonzaal te bezoeken.

Van aardappelmesje tot zetel

Omdat afwerking verder gaat dan parket, keuken en badkamer, stelden we samen met enkele partners ook volledige afwerkingspakketten samen. Van jouw nieuwe huis een echte thuis maken kan pas door een persoonlijke afwerking met trendy meubels, de juiste verlichting, rustgevende kleuren en interieurelementen die jouw persoonlijkheid weergeven. Met één van onze afwerkingspakketten kan je via één partner op een eenvoudige en transparante manier je volledige woning laten bemeubelen, van aardappelmesje tot zetel. Voor investeerders werden speciale pakketten samengesteld.

Dienstenpakket met verhuurdienst

Om je innerlijke rust te verzekeren en het ultieme comfort te garanderen, stelden wij het Hoost-servicepakket samen. Kom toe in een volledig gepoetst appartement voorzien van vers linnen, waar alles klaar is voor een ontspannende tijd aan zee. Wanneer je van plan bent om je appartement te verhuren, kan de verhuur volledig voor jou geregeld worden en kunnen ook je gasten van deze service meegenieten. Totale ontzorging voor iedereen, dat vind je bij Hoost.

Ontdek het aanbod